Šťastný rok 2023! Čo všetko sme priniesli za posledných 12 mesiacov

Nové paušály, viac smartfónov v e-shopoch, výhodnejšia telka a dôvera od vás, našich zákazníkov.

04.01.2024

4ka je tu s vami ďalší rok! Aj v roku 2023 sme vám prinášali výhodné volania, paušály plné dát a telefóny alebo iné zariadenia s poriadnym bonusom. 

 

Aj preto ste s nami počas týchto Vianoc prevolali až 2,42 milióna minút a poslali 1,35 milióna SMS-iek, a to aj v čase, kedy sa čoraz viac komunikácie presúva na Facebook, WhatsApp a iné chatovacie aplikácie. Tie boli v pohotovosti aj počas Štedrého dňa, kedy ste vo 4ke predátovali rekordných 214,94 TB dát, čo je o 17,6 % viac než vlani. 

Nové smartfóny, TV aj ďalšie zariadenia v e-shope

 

Počas tohtoročných Vianoc si veľa z vás spravilo radosť novým smart televízorom Samsung z nášho e-shopu. Rovnako ako ktorýkoľvek smartfón, smart, tablet, notebook či hernú konzolu Xbox Series S si ho môžete od 4ky zobrať aj s niektorým z paušálov SLOBODA plných dát a voľných minút. Cenu televízora alebo iného zariadenia si navyše môžete rozložiť na 12, 18, 24 alebo 30 mesačných platieb

Do nášho e-shopu sme tento rok pridali aj množstvo ďalšieho nového hardvéru, vrátane novej kategórie “ako nové”. Tu nájdete lacnejšie zariadenia na výhodnejšiu sumu, ktoré stále ponúkajú prémiovú kvalitu a optický aj technický stav nového telefónu, no ide o tzv. refurbished zariadenia s novou batériou, ktorým bol vdýchnutý nový život. 

 

V ponuke ale nájdete aj úplne nový iPhone 15, Samsung Galaxy S23 Ultra alebo smarthodinky Apple Watch.


4ka TV aj so 7-dňovým archívom a 120 TV stanicami

 

Na smart televízoroch, mobiloch, tabletoch aj počítačoch môžete vďaka vynovenej 4ka TV sledovať až 120 slovenských, českých a zahraničných televíznych staníc a to až na 4 zariadeniach súčasne, teraz so skvelou zľavou 4 eurá až na 15 mesiacov a filmovými stanicami HBO na mesiac zadarmo

 

7-dňový archív vám zas dovolí sledovať všetky programy vtedy, kedy chcete vy, nie keď práve idú v telke. Moderná televízia cez internet od 4ky tak kombinuje klasické televízne vysielanie s výhodami, ktoré poznáte so streamovacích služieb.

Lepšie pokrytie aj paušál špeciálne pre mladých

 

4ka aj v roku 2023 poctivo rozširovala svoje pokrytie 4G aj najrýchlejšou 5G sieťou. 

 

5G s rýchlosťou cez 500 Mbit/s už môžete používať aj v Bratislave, Trnave, Nitre, časti Banskej Bystrice, Seredi, Stropkove či Topoľčanoch. To však zďaleka nie je všetko. 

 

Už v prvom štvrťroku 2024 4ka začne využívať 4G sieť v národnom roamingu, ktorý tak zákazníkom so SIM kartou 4ky sprístupní ešte rýchlejší internet v ďalších mestách a obciach po celom Slovensku. Dostupný bude pre viac ako 97 % populácie SR. 

Chceme totiž, aby naše výhodné paušály mohlo využívať čo najviac ľudí. Pre mladých sme tento rok priniesli aj jeden úplne nový.
 

Pre každého študenta od 6 do 26 rokov máme nový paušál SLOBODA pre MLADÝCH + DÁTA NAVYŠE, s ktorým dostane až 20 GB dát v SR (z toho až 9,56 GB pre dátovanie v EÚ) len za 10 eur na 30 dní a k tomu ešte 50 minút na volania alebo SMS-iek v celej EÚ. 

 

Lacnejšia verzia SLOBODY pre MLADÝCH stojí len 4 eurá na 30 dní a obsahuje 4 GB dát a 50 min/SMS v EÚ. Paušál je možné aktivovať priamo v appke Moja 4ka. 


Aj vďaka týmto novinkám a vďaka vašej dôvere 4ka už tretí rok po sebe obhájila prvenstvo v rebríčku Najobľúbenejších značiek na Slovensku spomedzi všetkých mobilných operátorov. Zákazníci podľa prieskumu audítorskej spoločnosti KPMG na 4ke najviac oceňujú výhodné ceny a zrozumiteľne komunikované produkty. Ďakujeme!

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.