Firemné videokonferencie na úrovni! Bezpečné online meetingy z BizTalkom

Zabudnite na platformy, ktoré vás obmedzujú na 40 minút alebo nepodporujú nahrávanie. SWAN má ideálne riešenie pre videokonferencie vo vašej firme.

22.06.2022

Rok 2020 navždy zmenil mnohé firmy. Pandémia a prísne obmedzenia zamestnancov poslali na home office a tí sa tak na poradách či obchodných meetingoch začali stretávať prostredníctvom videokonferencií

Svet je už našťastie takmer naspäť v normále, no biznis? Online meetingy sa mnohokrát ukázali ako efektívnejšie a ľudia, ktorí nemusia zabíjať hodiny denne cestovaním vyzerajú šťastnejší. 

Je jasné, že videokonferencie a online meetingy tu zostanú už navždy. Preto by tie vo vašej firme a s dôležitými klientami ďalej nemali vyzerať tak, ako na úplnom začiatku.
 

Prejdite na profesionálne riešenie

Softvér, ktorý si musí každý zamestnanec komplikovane inštalovať sám, meetingy obmedzené na 40 minút (Zoom) a koniec-koncov ani prenos videa a zvuku z dôležitých stretnutí, kde preberáte citlivé informácie o budúcnosti celej firmy, cez servery neznámych firiem v iných krajinách… takto naozaj nevyzerá bezpečné podnikanie v roku 2022. 

SWAN preto prináša unikátne riešenie BizTalk, ktoré klasické videokonferencie povýši na zážitok. Je vystavaný na platforme Vidyo a dokážeme ho prispôsobiť pre firmy všetkých veľkostí.

Všetko začína výnimočnou kvalitou videa vo Full HD rozlíšení (1080p pri 30 fps), vďaka ktorému uvidíte jasne svojich kolegov a klientov, ale aj zdieľané prezentácie a “tabuľu” s poznámkami a nákresmi speakra. 

Kvalitné video pritom bude dostupné pre každého – špeciálny kodek ho stabilne prenesie aj k účastníkom s menej rýchlym internetovým pripojením doma a inštalácia je tak jednoduchá, že sa pripojíte z ktoréhokoľvek počítača Windows, Mac alebo mobilov s Androidom či iOS. 

Vlastne, vďaka protokolu webRTC sa môžete pripojiť rovno cez prehliadač aj bez toho, aby ste čokoľvek inštalovali, čo rozhodne poteší klientov a partnerov, ktorí na zložité nastavovanie nemajú čas ani technologické znalosti. Skrátka pošlete link a je hotovo

Aby však zasadačky vyzerali naozaj profesionálne, platformu BizTalk je možné prepojiť aj s modernými videokonferenčnými platformami. 

Náklady však možno elegantne udržať na uzde. To, či budete softvér využívať na svojich existujúcich počítačoch, alebo sa rozhodnete doobjednať periférne videokonferenčné zariadenia ako mikrofón, reproduktor a kameru, je len na vás. 
 

Najmä bezpečne a lacno

Citlivé informácie ochráni end-to-end šifrovanie AES256-bit a problém nebude ani s funkciami, ktoré by ste pri iných službách na videohovory hľadali len márne. Platformu a videokonferencie Vidyo využíva na spojenie s armádou v teréne aj americké Ministerstvo obrany. 

SWAN BizTalk zvládne zdieľanie aplikácií (napr. prezentácie v PowerPointe), nahrávanie meetingov pre zamestnancov, ktorí sa nemohli zúčastniť aj prepojenie s firemným kalendárov, aby už na porady nikto nemeškal.

Vďaka férovej cenovej politike SWANu platíte len za účty, ktoré za posledný mesiac službu využili aspoň raz. 

Nemenej dôležité je aj vystavanie služby na vlastnom dátovom centre SWANu s 99,999 % dostupnosťou, zmluvnej garancii služieb a 24/7 servisnej podpore z našej strany. 

BizTalk vašej spoločnosti prináša:

  • Udržanie komunikácie na všetky strany aj v časoch pandémie
  • Efektívnejšiu spoluprácu s globálnymi projektovými tímami, zrýchlenie rozhodovania, videochat
  • Príležitosť pre častejšie školenia a informovanie zamestnancov pracujúcich z domu
  • Zdieľanie obsahu a prezentácií so všetkými účastníkmi stretnutia na jedno kliknutie
  • Možnosť rozšíriť rokovania v rámci celého sveta
  • Kompatibilitu s počítačmi zamestnancov, notebookmi a mobilnými zariadeniami s operačnými systémami iOS alebo Android
  • Výborný nástroj pre špecifické odbory, napr: vzdelávanie na diaľku, telemedicínu a prezentácie nových výrobkov
     

Na netiketu musíte pamätať sami

SWAN BizTalk zabezpečí maximálnu efektivitu vašich meetingov po hardvérovej a softvérovej stránke, tá väčšia časť však stále leží na pleciach samotných účastníkov.

Pamätajte na to, že každý meeting by mal mať organizátora, ktorý jednotlivým účastníkom prideľuje slovo tak, aby ste nehovoril jeden cez druhého. 


Nezaškodí preto používať okrem audia aj video, aby ste okamžite videli, kto chce k danej téme niečo dodať – hoci je jasné, že to kladie trochu väčšie nároky na homeoffice-ovské oblečenie :)

Menej dôležité otázky alebo doplnenie môžete smerovať aj do chatu – v takomto prípade nebude nutné brať si slovo a predlžovať celý meeting. Známa platforma Slack vraví, že bežný tímový pravidelný meeting by mal trvať 15 až 30 minút. Na hodinu by ste mali predĺžiť napríklad brainstorming k novému projektu. 
 

© 2024 SWAN, a.s. Všetky práva sú vyhradené.