Prihláste sa do nášho newslettra a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách!

Predstavujeme spoločnosť SWAN

Zákazníci SWANu budú sledovať hokej v HD kvalite - tlačová správa

Telekomunikačný operátor SWAN sprostredkuje užívateľom digitálnej televízie MAX multimedia možnosť sledovať hokejové zápasy majstrovstiev sveta v najvyššej kvalite obrazu a zvuku.

„Sme veľmi radi, že môžeme priniesť hokejovým fanúšikom plnohodnotný zážitok z  hokejových majstrovstiev sveta priamo do ich obývačiek“ uviedol Jozef Pipek, produktový manažér spoločnosti SWAN, a.s.

SWAN, a.s. je telekomunikačný operátor s desaťročnými skúsenosťami na celoslovenskom telco trhu. Produktová línia MAX multimedia, okrem digitálnej televízie, poskytuje komplexné telekomunikačné služby pre domácnosti: pripojenie do internetu a moderné pevné linky (prostredníctvom technológie VoIP). Služby ponúka samostatne, ale aj v balíkoch, za zvýhodnené ceny. Portfólio služieb tvoria i dátové a hlasové služby, prenájom telekomunikačných okruhov, služby bezpečnosti, či služby dátového centra, ktoré sú určené predovšetkým biznis klientele: od malých až po veľké firmy.
Komplexná informácia o službách MAX multimedia:www.max.sk