Predstavujeme spoločnosť SWAN

Zákazníci SWAN MULTIMEDIA dostanú pod stromček 46 platených TV kanálov na celé sviatky zadarmo

Počas sviatkov budú môcť zákazníci digitálnej IP televízie SWAN MULTIMEDIA zadarmo sledovať desiatky tematických TV kanálov, vrátane obľúbených dokumentárnych, filmových a športových staníc, ktoré nemajú štandardne predplatené.

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN pripravil pre svojich zákazníkov bohatú vianočnú nádielku. Zákazníci digitálnej IPTV SWAN MULTIMEDIA budú môcť bezplatne sledovať 46 TV kanálov, z toho až 20 kanálov vo vysokom HD rozlíšení. Akcia potrvá od 24. decembra 2017 až do 7. januára 2018. Ponuka sa aktivuje bezplatne všetkým zákazníkom automaticky.

„Sledovanie rozprávok a filmov v kruhu najbližších sa stalo neodmysliteľnou súčasťou vianočnej pohody pre mnohé rodiny. Preto sme pre našich zákazníkov pripravili bohatú nádielku televíznej zábavy, ktorú si môžu vychutnať od Štedrého dňa až do konca vianočných prázdnin,“ hovorí Anton Hanakovič, produktový manažér pre TV služby spoločnosti SWAN.

TV zadarmo počas Vianoc

Mobilná TV zadarmo k TV balíku „L“ a zvýhodnené balíky televízie a domáceho internetu

Okrem bohatej vianočnej nádielky TV kanálov zadarmo, pripravil SWAN aj ďalšie vianočné akcie. Zákazníci SWAN MULTIMEDIA, ktorí si zakúpia do konca januára balík digitálnej televízie „L“, získajú ako bonus mobilnú TV aplikáciu SWAN GO až do konca septembra 2018 úplne zadarmo. Okrem toho SWAN ponúka až do konca januára 2018 aj zľavy na mesačné poplatky za internet a digitálnu TV. K ľubovoľnému Balíku DUO, ktorý kombinuje pripojenie k rýchlemu domácemu internetu a digitálnu TV, získajú zákazníci 7-dňový TV archív do konca februára 2018 na skúšku zadarmo.

Bezplatná vianočná ponuka kanálov digitálnej IP televízie SWAN MULTIMEDIA:

AMC, Minimax, Jim Jam, Sport1, Sport2, TV Paprika, Spektrum, Spektrum Home, Animal Planet,  Discovery, TLC, Science, World/DTX, Eurosport1, Eurosport2, Showcase, Disney Channel, NGC HD, Fine Living, Nat Geo Wild, Food Network, Travel Channel, Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Spice, Viasat Nature, Cartoon Network, Boomerang, Auto motor a sport CZ, Deluxe Music, CS Film/CS Mini, FilmBox, FilmBox Plus, DocuBox HD, FilmBox Premium HD, FashionBox HD, FightBox HD, FilmBox Family, FilmBox EXTRA HD, 360 TuneBox HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Sport 5, Kinosvet, Duck TV HD, Horor Film