Vianočný darček od SWANu: Viac filmov, dokumentov i detských programov zadarmo

„Snažili sme sa ponuku namiešať tak, aby si každý našiel svoje. Napríklad najmenší diváci dostanú bezplatne od Štedrého dňa do Troch kráľov až štyri kanály – Minimax, Megamax, Jim Jam a Duck TV. K Vianociam patria rozprávky a veríme, že si takúto nádielku užije celá rodina,“ hovorí vedúci produktového oddelenia SWANu Ján Matiaska.

Priaznivcov športu potešia Sport 1 HD, Sport 2 HD a Fight Box HD. Fanúšikovia dokumentov si zas môžu vychutnať Spektrum HD, CBS Reality, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature či Docubox HD.  „Veríme, že filmových fanúšikov nadchne ponuka AMC HD, Film+ HD, FilmBox, FilmBox Plus, FilmBox extra HD, Filmbox family, Filmbox premium HD a CS FILM/CS Mini,“ dodáva J. Matiaska.

SWAN ponúka služby digitálnej televízie už od 7,99 eur/mes. Vybrať si pritom môžu zákazníci zo štyroch programov, pričom v tom najväčšom je viac ako 111 televíznych kanálov. Ak sa zákazník rozhodne pre služby SWANu v decembri, pri dvojročnej viazanosti dostane Digitálnu TV L, alebo mobilnú aplikáciu SWAN GO na 3 mesiace zadarmo.