Prihláste sa do nášho newslettra a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách!

Predstavujeme spoločnosť SWAN

Vianočný balík od SWANu, využite ponuku týchto Vianoc!

Optický internet s rýchlosťou 40/2 Mbps a viac ako 80 televíznych programov získate v balíku Extra služby MAX multimedia iba za 18,90 € mesačne. Ako bonus dostanete aj službu TV archív a Apple aplikáciu na mesiac zadarmo. Akcia platí do 31.1.2013.

Pozrite si 80 televíznych programov

V programovej ponuke nechýbajú okrem slovenských a českých staníc ani zahraničné a žánrovo orientované televízne stanice – športové (Eurosport, Nova Sport, Sport 1), hudobné (Music Box, Musiq 1, MTV, Óčko), detské (Disney Channel, Minimax, Duck TV), filmové (MGM, AXN, CS Film) či dokumentárne (National Geographic, Discovery World). Súčasťou portfólia balíku Extra je aj desiatka staníc v HD kvalite, napr. Markíza HD, TV JOJ HD, JOJ Plus HD, Nova Sport HD a ďalšie.

Vyskúšajte prémiové funkcie a vlastnosti

Digitálna televízia MAX multimedia ponúka viacero prémiových funkcií a vlastností. Televízny program na nasledujúcich 7 dní si pozriete v elektronickom programovom sprievodcovi, spätný prístup k televíznemu vysielaniu za posledných 7 dní vám umožní  TV archív a rýchlo a komfortne môžete pristupovať k atraktívnym filmovým titulom prostredníctvom videopožičovne. Sledované vysielanie môžete kedykoľvek pozastaviť, pretočiť späť alebo dopozerať neskôr a TV Mozaika vám pomôže s výberom televíznej stanice – na jedinom obraze môžete sledovať až 20 staníc.

Prostredníctvom digitálnej televízie môžete aj surfovať internetom, skontrolovať si aktuálne kurzy mien alebo si kedykoľvek pozrieť predpoveď počasia na najbližšie 3 dni. Apple aplikácia MAX multimedia vám umožní sledovať vybrané TV stanice na obrazovke iPadu a iPhonu. Prostredníctvom Wi-Fi pripojenia je možné sledovať živé vysielanie, ako aj pristupovať k 7-dňovému archívu.

Ďalšie vianočné ponuky

Okrem balíku Extra vám ponúkame aj ďalšie obľúbené produkty. Napríklad balík Špeciál obsahuje optický internet s rýchlosťou 20/1 Mbps a viac ako 25 televíznych programov za 14,90 € mesačne. K dispozícii je aj samostatný optický internet s rýchlosťami 20/1 Mbps alebo 10/10 Mbps za najlepšiu cenu na trhu – 9,90 € mesačne. Pre viac informácií kliknite na stránku www.max.sk