Prihláste sa do nášho newslettra a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách!

Predstavujeme spoločnosť SWAN

SWAN Kvapka krvi 2011 - tlačová správa

Spočiatku len idea darovania krvi sa začala realizovať v praxi uprostred dovolenkovej sezóny - od polovice augusta 2011. Zamestnanci SWANu sa rozhodli darovať krv v čase, keď jej je tradične akútny nedostatok.

Z celkového počtu 234 zamestnancov sa akcie SWAN Kvapka krvi 2011 zúčastnilo 51 pracovníkov SWANu. SWAN je veľmi hrdý na svojich zamestnancov: bezmála štvrtina z celkového počtu zamestnancov dala myšlienke darovať krv reálny rozmer. Obzvlášť povzbudivá je vysoká účasť prvodarcov na tejto akcii. Všetkým aj touto cestou ďakujeme.

kvapka krvi

Zamestnanci bratislavskej centrály SWAN vo vetrovkách s motívom akcie SWAN Kvapka krvi 2011, ktoré SWAN daroval svojim pracovníkom ako prejav vďaky za ochotu a príkladný ľudský prístup k výzve darovať krv.

SWAN, a.s., je telekomunikačný operátor s viac ako desaťročnou tradíciou pôsobenia na telekomunikačnom trhu v rámci celej SR.  Portfólio služieb SWAN tvoria najmä dátové, hlasové, internetové služby, a tiež služby bezpečnosti, dátového centra, ako aj línia produktov pre domácich zákazníkov MAX multimedia (digitálna TV, optický internet, pevná linka VoIP).