Prihláste sa do nášho newslettra a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách!

Predstavujeme spoločnosť SWAN

SWAN hlavným partnerom Majstrovstiev Slovenska v squashi 2012 - tlačová správa

Telekomunikačný operátor SWAN sa v tomto ročníku stal hlavným reklamným partnerom športového podujatia, čím podporil popularizáciu tohto športu na Slovensku.

Časť štvrťfinálových a všetky semifinálové a finálové zápasy sa uskutočnili v OC Aupark Bratislava. Pre priamy prenos Majstrovstiev Slovenska v squashi vyčlenil telekomunikačný operátor SWAN vo svojom programovom rastri digitálnej televízie MAX multimedia špeciálny kanál s názvom MS Squash 2012. Zákazníci digitálnej televízie MAX multimedia tak mohli sledovať všetky zápasy mužov a žien, ktoré sa odohrali v dňoch 13. a 14. apríla 2012.

SWAN, a.s., úspešne pôsobí na celoslovenskom trhu viac ako 10 rokov. Disponuje širokým spektrom služieb: biznis klientele sú určené hlasové, dátové služby, služby bezpečnosti, služby dátového centra, prenájom telekomunikačných okruhov a i. Produktová línia MAX multimedia  je zameraná na rezidenčných zákazníkov: zahŕňa internet, digitálnu televíziu a cenovo výhodné volania z pevnej linky.