SWAN dáva na Vianoce 26 prémiových TV kanálov zadarmo pre všetkých

Slovenský telekomunikačný operátor SWAN sprístupní počas vianočných sviatkov 26 prémiových TV staníc pre všetkých svojich televíznych zákazníkov. Od 22. decembra 2021 do 2. januára 2022, teda od Vianoc až do Nového roka budú môcť všetci zákazníci digitálnej televízie SWAN a internetovej televízie SWAN GO sledovať obľúbené filmové kanály - AMC HD, FILM+ HD, lifestylové - SPEKTRUM HOME, TV PAPRIKA, TLC FOOD NETWORK HD, detské – MINIMAX, JIM JAM, DUCK TV HD a športové - SPORT1 HD, SPORT2 HD, EUROSPORT 1 HD, EUROSPORT 2 HD a AUTO MOTOR SPORT HD a až 11 dokumentárnych TV kanálov z dielne Discovery, Viasat AMC.

Filmové a seriálové premiéry, ktoré sa oplatí vidieť

Počas Vianoc má premiéru seriál Prví influenceri, ktorý predstaví významné osobnosti českého a slovenského umeleckého sveta 60., 70. a 80. rokov minulého storočia , ktorí mali veľký vplyv na spoločnosť, aj keď si to často sami ani neuvedomovali. Medzi slovenských umelcov, ktorých vyspovedal moderátor Števo Eisele patria napríklad Božidara Turzonovová, Maroš Kramár či Milan Markovič. Seriál beží počas sviatkov na kanáli Spektrum.

Medzi vianočné premiéry, ktoré vás chytia za srdce určite patrí dokumentárny seriál Zoznámte sa so surikatami na kanáli Discovery, v ktorom môžete sledovať napínavý príbeh dvoch skupín zachránených surikát, ktoré hľadajú svoje nové miesto v Kalaharskej púšti a po prvýkrát sa tak stretávajú s realitou prežitia vo voľnej prírode.

Milovníci záhad a dobrodružstiev si na kanáli Discovery prídu na svoje v premiérovej siedmej sérii Výpravy do neznáma so známym dobrodruhom a lovcom záhad Joshom Gatesom, ktorý sa vypraví do tých najzáhadnejších miest po celom svete, aby odhalil ich tajomstvá.

Kanál Viasat History prináša 30. decembra premiéru dokumentárneho filmu Španielska chrípka: Neviditeľný nepriateľ, ktorý odhaľuje príčiny a dôsledky smrtiacej pandémie chrípky cez historické pátranie po celom svete a vďaka prístupu k vzácnym a doposiaľ nevideným archívom.

Zoznam TV kanálov zadarmo digitálnej SWAN televízie a internetovej televízie SWAN GO:

Názov TV programu

Žáner TV programu