SWAN ďalej zrýchľuje, ponúka neobmedzený gigabitový internet

Tento balík dosahuje rýchlosť až 1000/100 Mbit/s a neuplatňujú sa pri ňom žiadne obmedzenia tzv. FUP. Dostupný je pre obyvateľov vybraných lokalít Bratislavy, Trnavy, Dubnice nad Váhom, Komárna, TrenčínaPúchova. Už čoskoro plánuje SWAN rozšírenie tejto služby aj do ďalších  slovenských miest, ako sú napr. Nitra, Košice, Zvolen, Malacky, Dunajská Streda, Trenčianske Teplice či Slovenský Grob.

„Dlhodobo sledujeme cieľ skvalitňovania internetových služieb i pre rezidenčných zákazníkov, aby sme im umožnili napĺňať ich očakávania rýchlosti pripojenia a sledovať aj ten najnáročnejší obsah. Či už je to streamovanie videí vo vysokom rozlíšení alebo hranie najnovších hier, náš zákazník sa nemusí obmedzovať rýchlosťou,“ uviedol CEO SWANu Roman Vavrík.

Internet XL je dostupný už od 24,99 EUR, pričom platia štandardné podmienky inštalácie optického internetu. Vďaka tomu sa rozšíril aj počet obľúbených DUO balíkov, ktoré kombinujú rýchly internet s televíziou, o štyri. Spolu si tak zákazník môže vybrať až zo 16 kombinácií optického internetu a IPTV, aby mal istotu, že služba obsahuje presne to, čo reálne využíva.