Spoločnosť GTS Central Europe vymenovala Petra Draxlera za riaditeľa ľudských zdrojov v rámci skupiny

Spoločnosť GTS Central Europe („GTS“), ktorá je popredným telekomunikačným operátorom v krajinách strednej a východnej Európy (CEE) s vlastnou infraštruktúrou, s radosťou oznamuje,že Petr Draxler (40) bol vymenovaný za riaditeľa ľudských zdrojov v rámci skupiny. Na tejto pozícii bude Petr Draxler zodpovedný za riadenie agendy ľudských zdrojov vo všetkých spoločnostiach patriacich do skupiny GTS.

Petr Draxler prináša do spoločnosti GTS viac ako 16 rokov skúseností z oblasti ľudských zdrojov. Pôsobil vo viacerých nadnárodných spoločnostiach, napríklad DHL, Motorola alebo IBM, na rôznych miestnych a regionálnych riadiacich pozíciách v oblasti ľudských zdrojov. Pred príchodom do skupiny GTS riadil oddelenie ľudských zdrojov spoločnosti PricewaterhouseCoopers v Českej republike. Počas svojej kariéry sa špecializoval najmä na nábor nových zamestnancov, vyhľadávanie talentov, zlučovanie a akvizície. Počas pôsobenia v spoločnosti Motorola a IBM strávil Petr niekoľko rokov na pozíciách v oblasti ľudských zdrojov v krajinách ako Slovensko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Srbsko, Chorvátsko, Slovinsko či Pobaltsko.

K vymenovaniu sa vyjadril Adam Sawicki, výkonný riaditeľ skupiny GTS: „Som veľmi rád, že Petra môžem privítať v spoločnosti GTS. Jeho rozsiahle skúsenosti z riadenia ľudských zdrojov v inovatívnych a technologicky zameraných spoločnostiach nám pomôžu pri vstupe do novej fázy vývoja našej spoločnosti. Teším sa na jeho prínos k prebiehajúcemu a úspešnému rozvoju skupiny GTS.“

S radosťou prijímam možnosť riadiť ľudské zdroje v takom dynamickom prostredí, aké je v skupine GTS. Som presvedčený, že pripravovaná štandardizácia postupov pri riadení ľudských zdrojov v spoločnosti GTS v celom regióne zlepší pracovné prostredie, umožní zamestnancom spoločnosti GTS vyniknúť a posilniť tak ich pozíciu v rámci trhového segmentu,“ komentoval Petr Draxler.

Petr Draxler získal vysokoškolský titul v odbore Elektrotechnik na Českej technickej univerzite v Prahe. Petr Draxler je ženatý a má dve dcéry.