Prihláste sa do nášho newslettra a buďte medzi prvými, kto sa dozvie o novinkách!

Predstavujeme spoločnosť SWAN

Nové TV kanály v ponuke SWAN MULTIMEDIA

Bratislava, 1. október 2015. Telekomunikačný operátor SWAN zaraďuje do ponuky digitálnej televízie SWAN MULTIMEDIA nové TV kanály, aj v HD kvalite. Zákazníkom zároveň prináša prémiové balíky s atraktívnym obsahom.

Od 1. októbra 2015 zaraďuje SWAN do ponuky digitálnej televízie ďalšie HD verzie kanálov. K existujúcim pribudne HBO 2 HD, HBO Comedy HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, ČT24 HD a Golf Channel HD. V ponuke SWAN MULTIMEDIA budú tak môcť zákazníci sledovať až 43 TV kanálov v najvyššej kvalite.

„HD verzie obľúbených kanálov prinášame zákazníkom k ich SD verziám ZADARMO. Okrem toho prinášame nové prémiové balíky s atraktívnym obsahom, a to Balík Gurmán za 0,99 €, Balík Dokument za 2,99 € a Balík Šport za 3,29 €, ktoré si môžu zákazníci aktivovať k svojej digitálnej televízii vo verzii S, M a L. Zákazníci s ponukou XL už majú tieto kanály v cene.“, uviedol produktový manažér pre televíziu, Milan Svrček.

Balík Gurmán obsahuje kanály TV Paprika, Food Network a Mňam TV, v Balíku Dokument môžu zákazníci sledovať History Channel, National Geographic, Nat Geo Wild, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, Travel Channel, Spektrum Home. Pre športových nadšencov sú v Balíku Šport dostupné kanály Sport 1, Sport 2, Slovak Sport, Slovak Sport 2, Auto Motor Sport, Slovak Sport HD, Auto Motor Sport HD, Sport 5, Eurosport 2, Eurosport a Slovak Sport 2 HD.

Z uvedených sú novinkami Mňam TV, Food Network, Travel Channel a Nat Geo WILD. Pribudli tak ďalšie zaujímavé TV kanály pre gurmánov, cestovateľov, športovcov či dobrodruhov.

Kompletnú ponuku služieb SWAN MULTIMEDIA spolu so zoznamom všetkých TV kanálov a prémiových balíkov nájdete na www.swan.sk .