Nová TV služba SWAN GO vstupuje do predaja

BRATISLAVA (7.12.2020) - Zákazníci sa od teraz môžu tešiť na úplne nové rozhranie vrátane vylepšených funkcionalít, ktoré im zlepšia zážitok zo sledovania. Od 7. decembra bude nová televízia dostupná pre všetkých záujemcov na akejkoľvek internetovej konektivite, ktorá dosahuje rýchlosť minimálne 10 Mbit/s.

"Našu novú televíznu platformu sme sa snažili sprístupniť širokej verejnosti. Práve preto nie je potrebné fixné či LTE pripojenie od našej spoločnosti, nová TV SWAN GO funguje na internetových pripojeniach aj od iných internetových providerov," uviedol Ján Matiaska, produktový riaditeľ vývoja služieb spoločnosti SWAN.

Zákazníci, ktorí sa rozhodnú pre najnovšiu internetovú televíziu SWAN, automaticky získajú multiscreen možnosť sledovania. Pozeranie televízie už nebude limitované len prostredníctvom klasického set-top boxu cez televízor, ale zákazníci si svoj obľúbený televízny kanál či program budú môcť pozrieť cez počítač, mobilný telefón či tablet. Nová televízia je dostupná aj pre užívateľov Apple TV. V blízkej budúcnosti by sa služba SWAN GO mala rozšíriť aj o ďalšie platformy, ktoré budú zákazníkom predstavené v priebehu budúceho roka.

Okrem novej možnosti sledovania televízie na viacerých zariadeniach súčasne, najnovšia televízna služba prináša aj ďalšie úplne nové funkcionality, ktoré spríjemnia sledovanie televízie, na ktoromkoľvek zariadení. Všetky nové technické vylepšenia, sú dostupné pre všetky platformy, nie len prioritne pre set-top boxy.

Zabudnite na pomalé prepínanie, SWAN GO prináša úplne nové funkcie s nadčasovou rýchlosťou

Úplne nové prepracovane užívateľské rozhranie okrem nadčasovej grafiky prekvapí aj svojou rýchlosťou. Pre všetkých zákazníkov, ktorí boli doteraz nútení trpieť dlhšiu spätnú odozvu pri prepínaní programov, či listovaní v programovej ponuke EPG, máme dobrú správu.

„Pri vývoji úplnej novej OTT TV platformy sme sa okrem nového, krajšieho rozhrania, pozreli aj celkovo na rýchlosť užívateľského rozhrania. Hlavnou prioritou bolo, aby naši zákazníci dostali službu, ktorá splní všetky ich očakávania, ale hlavne, rýchlosť. Nebudeme si klamať, dnešná doba je o rýchlosti. Každý z nás očakáva, že všetky zariadenia, ktoré dennodenne používa budú mať rýchlu odozvu bez žiadnych pomalých reakcií. Z tohto dôvodu sme zapracovali a priniesli na trh rozhranie, ktoré je naozaj rýchle a zodpovedá dnešnej dobe, kedy je rýchlosť na prvom mieste,“ prezradil Ján Matiaska, zodpovedný za SWAN GO.

SWAN GO sa môže pýšiť modernou domovskou stránkou s odporúčanými filmami, ktoré uľahčia divákom možnosť výberu sledovania relácie. Za predpokladu, že si nebudú vedieť vybrať z aktuálne vysielaných televíznych relácii či programov, môžu využiť kategorizáciu filmových žánrov, či hľadať film podľa kľúčových slov, či reláciu z TV archívu podľa vlastných preferencií.

Hlavné výhody služby SWAN GO

• Moderné prostredie zvyšujúce zákaznícku skúsenosť
  • Rýchle ovládanie
  • Prehľadné menu s náhľadom na informácie o reláciách
  • 7 dňový archív (doplnková služba)
  • Služba nahrávanie, dĺžka nahrávok 24 hodín, platnosť nahrávok 30 dní (doplnková služba)
  • Percentuálne vyjadrenie obľúbenosti filmov v novom rozhraní odporúčaných filmov a relácií
  • Náhľady obrazovky pri posune/pretáčaní sledovanej relácie, pre jednoduchšie vyhľadávanie

Všetky spomenuté ako aj ďalšie funkcionality, sú dostupné v rovnakej kvalite a rozsahu na klasickom set-top boxe ako aj na ostatných multiscreen platformách.

"Uvedením novej služby SWAN GO reflektujeme vývoj v správaní sa televíznych divákov. Byť schopný si pozrieť čokoľvek, kdekoľvek a na akomkoľvek pripojení, ktoré spĺňa minimálne požiadavky, prináša zákazníkom na jednej strane voľnosť a na druhej strane väčšiu časovú efektivitu. To sú atribúty, ktoré najmä v spojitosti s užívateľsky príjemnou službou ocení každý zákazník," doplnil Ján Mrva, obchodný riaditeľ pre segment televízie SWAN.

Dostupnosť služieb a ceny

Zákazník, ktorý sa rozhodne pre novú televíznu službu SWAN GO, automaticky získava v základnej cene aj prístup pre mobilné zariadenia alebo web aplikáciu, pre lepší zážitok zo sledovania.

Ceny novej služby SWAN GO so základným programovým balíkom začína už od 7,99€ mesačne s možnosťou dokúpenia extra doplnkových služieb ako napr. TV Archív, možnosť nahrávania vysielaných programov v dĺžke až 24 hodín, či archivovanie týchto nahrávok po dobu 30 dní. Z pomedzi televíznych doplnkových služieb je k dispozícii obľúbený balík HBO GO, ktorý obsahuje najznámejšie kinohity súčasnosti.

Pre viac informácii o najnovšej televíznej službe SWAN GO, ako aj možnosť objednania služby, či overenia dostupnosti, je pripravená nová webstránka https://www.swango.sk/#o-sluzbe.