GTS Slovakia s novou ponukou služieb ADSL

Spoločnosť GTS Slovakia inovuje svoju ponuku služieb pripojenia do internetu prostredníctvom linky ADSL, určenú pre domácnosti a malé podnikateľské subjekty. Nové, zjednodušené portfólio služieb zahŕňa tri produkty.

Zákazníkom s menšími nárokmi na objemy prenesených dát je určená cenovo výhodná služba ADSL Smart. V mesačnom poplatku €11,90 (358,50 Sk) s DPH (*) je zahrnuté pripojenie s prenosovou rýchlosťou do 2048 kbit/s smerom k užívateľovi (download) a 256 kbit/s smerom od užívateľa (upload), s mesačným objemom prenesených dát do 3 GB (do tohto objemu sa však nezapočítava prevádzka počas víkendov a sviatkov).

Služby ADSL Rapid a ADSL Rapid Plus nemajú stanovený limit objemu prenesených údajov, preto sú vhodnejšie pre intenzívnejšie komunikujúcich užívateľov, predovšetkým tých, ktorí častejšie využívajú multimediálne internetové aplikácie. Tieto dve služby sa líšia maximálnou prenosovou rýchlosťou pripojenia, ktorá je pri službe ADSL Rapid 2048 kbit/s smerom k užívateľovi (download) a 256 kbit/s smerom od užívateľa (upload), pri službe ADSL Rapid Plus 3560 kbit/s smerom k užívateľovi (download) a 384 kbit/s smerom od užívateľa (upload). Mesačný poplatok za službu ADSL Rapid je €14,70 (442,85 Sk) s DPH (*) bez ohľadu na množstvo prenesených dát, pri službe ADSL Rapid Plus je to €21,90 (659,76 Sk) s DPH (*).

Zákazník má v rámci každej z uvedených služieb k dispozícii aj štyri schránky elektronickej pošty.

Služby ADSL Smart, ADSL Rapid a ADSL Rapid Plus môžu využiť tak noví záujemcovia o pripojenie do internetu, ako aj existujúci zákazníci ADSL služieb GTS Slovakia, ktorým ostáva šesť a menej mesiacov do skončenia 18-mesačnej viazanosti predošlej služby. Ponuka je aktuálna od 4. mája 2009.

K novým službám ponúka GTS Slovakia v prípade 18-mesačnej viazanosti aj akciové routre – ZyXEL Prestige 660R za €13,15 (396,16 Sk) s DPH, ZyXEL Prestige 660H za €21,92 (660,36 Sk) s DPH a ZyXEL Prestige 661HW s Wi-Fi za špeciálnu dotovanú cenu €39,27 (1183,05 Sk) s DPH. Všetky uvedené ADSL služby zároveň obsahujú aj DSL prípojku, ktorú zákazníci dostanú v rámci samoinštalačného balíka.

„Napriek dlhodobej orientácii značky GTS na firemnú klientelu sme sa rozhodli naďalej zdieľať naše skúsenosti z poskytovania špičkových komunikačných služieb aj pre užívateľov v domácnostiach a malých firmách. Naše inovované služby ADSL sú overeným riešením, ponúkajúcim za výhodnú cenu spoľahlivé a bezpečné pripojenie na internet,“ povedal Ivan Leščák, riaditeľ pre produkty a stratégie spoločnosti GTS Slovakia.

Možnosť zriadenia služby ADSL si záujemcovia môžu overiť na stránke GTS Slovakia po zadaní telefónneho čísla alebo adresy umiestnenia požadovanej DSL linky: www.gts.sk/adsl/ .

(*) Uvedené ceny platia pri 18-mesačnej viazanosti na odber príslušnej služby.

O spoločnosti GTS Slovakia, a. s.
GTS Slovakia, a. s., je najväčším slovenským alternatívnym telekomunikačným operátorom poskytujúcim široký rozsah telekomunikačných služieb v oblasti prenosu dát, hlasu a prístupu na internet najmä pre firemnú klientelu. GTS Slovakia je členom silnej medzinárodnej skupiny GTS Central European Holding B.V., ktorá združuje popredných telekomunikačných operátorov v Poľsku, Maďarsku, Rumunsku, Českej republike a na Slovensku.