GTS rozširuje svoje služby pre kľúčového poskytovateľa hostingu v regióne strednej a východnej Európy

GTS Central Europe (GTS), popredný poskytovateľ integrovaných telekomunikačných služieb a dátových centier v strednej a východnej Európe, podpísal novú zmluvu s home.pl, najväčším poskytovateľom internetových hostingových služieb pre malé a stredné podniky v strednej a východnej Európe. Súčasťou novej zmluvy je nielen rozšírenie už existujúcich služieb, ale aj rozšírenie priestoru dátového centra, ktoré home.pl využíva. Okrem kolokácie GTS poskytne pre home.pl aj kompletnú škálu ďalších služieb dátových centier vrátane ethernetu a IP konektivity.

„Vysoká spoľahlivosť služieb, ktoré poskytuje spoločnosť GTS, bolo to hlavné, čo nás viedlo k rozhodnutiu predĺžiť našu zmluvu. GTS je schopná poskytovať stále a ničím nerušené služby a zabezpečiť, že zákazníci môžu vždy využiť inovatívne home.pl riešenia,“ uviedol Marcin Kuśmierz, generálny riaditeľ spoločnosti home.pl.

GTS spolupracuje so spoločnosťou home.pl už viac ako 10 rokov a zabezpečuje pre ňu služby ako sú internetové pripojenie, prenájom liniek a ethernet. Kľúčovým prvkom tohto dlhodobého partnerstva sú služby dátových center.

„Home.pl neustále rozvíja škálu svojich produktov, čo je jedným z hlavných dôvodov, prečo sme mu v našom dátovom centre poskytli novú časť. Táto zóna bola vytvorená v súlade s najnovšími medzinárodnými štandardmi, a to tak, aby plne zodpovedala ich potrebám a umožnila flexibilnú tvorbu nových zákazníckych služieb,“ uviedol Piotr Sieluk, generálny riaditeľ GTS Poland.

Vďaka modernej infraštruktúre svojho dátového centra GTS ponúka home.pl plynulosť podnikania a bezpečnosť na najvyššom možnom stupni. Okrem hlavného dátového centra umiestneného v Piaseczne, GTS poskytuje záložné dátové centrum vo Varšave a priestor na treťom mieste - v budove LIM v centre mesta. Všetky lokality sú prepojené vysokorýchlostným enthernetovým prepojením a zabezpečujú maximálny výkon a dostupnosť služieb.