GTS poskytne pre Penzias hlasové a medzinárodné služby virtuálnych privátnych sietí

GTS Central Europe (GTS), popredný telekomunikačný operátor s vlastnou infraštruktúrou pôsobiaci v strednej a východnej Európe, vybuduje v Poľsku, v Rumunsku a v Maďarsku virtuálnu privátnu sieť (VPN) a poskytne hlasové služby pre Penzias, anglickú spoločnosť spravujúcu telekomunikačné systémy pre administratívne budovy.

GTS bude pre Penzias uzatvárať zmluvy o správe informačných technológií v administratívnych budovách v strednej a východnej Európe a budovať virtuálne privátne dátové siete prepájajúce viaceré mestá v troch krajinách regiónu – v Poľsku, v Rumunsku a v Maďarsku.

Sieť VPN bude využívať tritisíc firemných užívateľov, a to hlavne nájomcovia administratívnych priestorov v správe spoločnosti Penzias. GTS tiež vytvorí prepojenie SIP Trunk, ktoré sa bude využívať na hlasové hovory v Poľsku, v Maďarsku a v Rumunsku.

„Na spoluprácu s Penzias sa už veľmi tešíme. Ako jediný operátor v regióne môžeme využiť našu vlastnú infraštruktúru v Poľsku, v Rumunsku i v Maďarsku a poskytnúť tak bezpečné a vysokokvalitné služby. Dúfame, že toto je len začiatok našej spolupráce v rámci regiónu, ” uviedol Piotr Sieluk, generálny riaditeľ GTS Poľsko.

”GTS bol jediný subjekt, ktorý nám bol schopný poskytnúť komplexné služby vo všetkých troch krajinách strednej a východnej Európy, v ktorých aktuálne pôsobíme. Finálna voľba pre výber GTS vyplynula na základe ich predloženej ponuky nákladovo efektívneho riešenia, postaveného na využití flexibilnej ethernetovej technológie,” uviedol Randy Williamson, Penzias.

S cieľom poskytnúť najvyššiu úroveň bezpečnosti sú všetky služby spoločnosti GTS v rámci projektu vybavené dodatočným zálohovaním. Prístup do internetu bude poskytovaný prostredníctvom prístupového bodu, ktorý je umiestnený v modernom data centre GTS v Piaseczno.

O spoločnosti Penzias

Spoločnosť Penzias je popredný poskytovateľ riadených IT a telekomunikačných služieb, predovšetkým pre administratívne budovy v celej Európe. Penzias vlastní a prevádzkuje kľúčovú sieťovú štruktúru na poskytovanie riadených IT a telekomunikačných služieb v Poľsku, v Maďarsku, v Rumunsku, v Holandsku, v Belgicku, vo Veľkej Británii, v Írsku a vo Francúzsku. Široká škála hlasových a dátových služieb využíva najnovšie a najspoľahlivejšie telekomunikačné technológie s cieľom poskytnúť maximálnu flexibilitu a nízke náklady pre našich zákazníkov v administratívnych centrách. Ak mate záujem o viac informácii, navštívte prosím www.penzias.co.uk.

O spoločnosti GTS:

Spoločnosť GTS Central Europe (GTS) je popredný telekomunikačný operátor s vlastnou infraštruktúrou pôsobiaci v krajinách strednej a východnej Európy.  GTS v celom regióne vlastní a prevádzkuje rozsiahlu optickú sieť a sieť dátových centier.  V Českej republike, Maďarsku, Poľsku, Rumunsku a na Slovensku ponúka spoločnosť miestny dosah s podzemnými lokálnymi sieťami a má v ponuke širokú paletu služieb.  Od základných hlasových a dátových služieb až po rozsiahle virtuálne privátne siete a riadené služby dátových centier, spoločnosť GTS využíva vo svojej rozsiahlej sieti najmodernejšie technológie na poskytovanie špičkových zákazníckych riešení.  Vo svojej bohatej, takmer 20 rokov trvajúcej, histórii pôsobenia v strednej a východnej Európe bolo základným cieľom spoločnosti poskytovať čo najkvalitnejšie služby a čo najvyššiu hodnotu viac ako 40 000 zákazníkom z oblasti verejnej správy, operátorov a firiem.  Podrobnejšie informácie nájdete na stránke www.gtsce.com.