GTS CE získala ocenenie za najlepšiu veľkoobchodnú ponuku v strednej a východnej Európe

Skupina GTS Central Europe (GTS), popredný telekomunikačný operátor s vlastnou sieťou a poskytovateľ služieb dátových centier v regióne strednej a východnej Európy získala prestížne ocenenie „Najlepší poskytovateľ veľkoobchodných telekomunikačných služieb v strednej a východnej Európe v roku 2012.“ Cenu udeľuje časopis Capacity Magazine už osem rokov a skupina GTS ju získala už po piatykrát. Popri ocenení MEF 2012 je to ďalšia prestížna cena, ktorá potvrdzuje vedúce postavenie GTS v oblasti telekomunikačných riešení na trhoch strednej a východnej Európy.

„Toto ocenenie je výsledkom tvrdej práce našich zamestnancov a implementácie nových technológií i riešení, ktoré umožňujú skupine GTS poskytovať služby s jedinečnou hodnotou našim veľkoobchodným zákazníkom. V rokoch 2011 a 2012 sme sa venovali novým projektom vrátane doplnenia našej ethernetovej ponuky a rozšírenia optickej siete do vybraných krajín strednej a východnej Európy. To viedlo nielen k úspechu GTS, ale i k celkovému rozvoju telekomunikačného trhu v strednej a východnej Európe,“ uviedol Bruce Garrison, viceprezident a riaditeľ pre medzinárodné služby v skupine GTS.

Skupina GTS získala cenu pre najlepšieho veľkoobchodného poskytovateľa v strednej a východnej Európe za rok 2012 na ceremoniáli v Amsterdame, dňa 13. novembra 2012. O víťazovi rozhoduje nezávislá porota zastúpená telekomunikačnými analytikmi, odborníkmi a vedúcimi redaktormi časopisu Capacity Magazine. „Skupina GTS Central Europe získala ocenenie predovšetkým vďaka výraznému zameraniu na kľúčové oblasti rastu, ako sú ethernetové služby a siete s nízkou latenciou. Porota ocenila prínos skupiny GTS pre celý región strednej a východnej Európy i vysokú kvalitu služieb, ktoré GTS ponúka vo všetkých krajinách svojho pôsobenia. Rád by som skupine GTS Central Europe pogratuloval k získaniu ceny Capacity Award pre najlepšiu veľkoobchodnú ponuku v strednej a východnej Európe,“ uviedol Alex Hawkes, redaktor časopisu Capacity Magazine.