GTS Central Europe (GTS CE) si vybrala spoločnosť Alcatel-Lucent (Euronext: Paríž a NYSE: ALU), lídra na trhu pevných, mobilných a kombinovaných širokopásmových sietí, IP technológií, aplikácií a služieb, aby jej pomohla nasadiť ethernetové služby pre jej firemných zákazníkov ako aj iných medzinárodných poskytovateľov telekomunikačných služieb.

Čítať viac

GTS Slovakia zverejnila auditované hospodárske výsledky za rok 2009. Spoločnosť dosiahla v minulom roku celkové výnosy vo výške 34 mil. eur, čo v medziročnom porovnaní predstavuje organický nárast o 7 %. Zisk pred započítaním daní, úrokov, odpisov a amortizácie (EBITDA) vzrástol o 13 % na 10 mil. eur. Investičné náklady dosiahli hodnotu 4,4 mil. eur.

Čítať viac

Spoločnosť GTS Central Europe (GTS CE) včera informovala o výsledkoch dosiahnutých za uplynulý rok 2009, pričom vykázala najvyšší zisk EBITDA a najvyšší cash-flow od založenia skupiny pred 16 rokmi. Spoločnosť úspešne zvyšovala výnosy v segmente dátových produktov s vysokou maržou a produktov pre dátové centrá.